Přeskočit na navigaci

Pronájem kvelbeného sklepa vhodného pro vinárnu na Náměstí Svobody v Kunovicích

Náhled
Cena: 8 000,- Kč (za měsíc) + 3 000 energie Kontakt: +420 777 127 050 Adresa: Náměstí Svobody 1691
686 04 Kunovice
Popis:

Nemovitost Multifunkčního objektu se nachází na Náměstí Svobody v Kunovicích. Jedná se o nový zděný pětipodlažní objekt. Celá budova je velmi kvalitně zateplena, připojena na všechny inženýrské sítě.

Suterénní prostory jsou řešeny jako slovácký klenutý vinný sklep s posezením pro cca 40 lidí, barem, kuchyní, WC pro personál a WC pro hosty. Navíc je k dispozici příruční sklad. Celý prostor suterénu má plochu 105 m2. Celý prostor obsahuje vlastní bojler. Zkolaudováno jako prostory pro vinárnu s možností vaření teplých jídel.

Suterénní prostory mají vlastní měření všech energií (elektřina, voda, teplo). Prostory jsou napojeny na pult centrální ochrany s vlastním kódováním, které umožňuje nezávislý přístup do pronajatých prostor v kteroukoliv hodinu. K dispozici je zdarma Internet, televizní rozvod a strukturovaná kabeláž do všech místností v suterénu (možnost použití restauračního systému). Za budovou se ve dvoře nachází parkoviště s možností pronájmu vlastních parkovacích míst.

Prostory jsou vhodné na vinotéku s možností posezení a ochutnávky, jako vinárna nebo stylová presentační místnost. Cena je bez energií a služeb, ty se kalkulují podle skutečně spotřebovaného množství. Záloha je stanovena na 3.000,-Kč/měs.

Energetická náročnost G - štítek nedodán.


Kategorie: Komerční > Restaurace
Typ nabídky: Pronájem
Vlastnictví: Osobní
Typ budovy: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Podlaží: Suterén
Užitná plocha: 105 m2
Podlahová plocha: 105 m2
Plocha pozemku:
Zastavěná plocha:
Třída energetické náročnosti:

INF Real Estate, s.r.o.
Tř. Maršála Malinovského 1262, 686 01 Uherské Hradiště
Tel.: +420 572 55 10 20, E-mail: real@inf-real.cz